Pune laptele la fiert cu un praf de sare, dupa care lasa-l sa se raceasca bine. Separat, bate ouale cu patrunjelul taiat marunt. Cu ajutorul unui pahar sau al unui cutit, taie din feliile de paine rotunduri sau forma pe care o doresti. Important e sa indepartezi coaja. Trece rapid feliile de paine prin lapte, apoi prin ou si prin pesmet. Rumeneste painea in uleiul incins, pe ambele parti. Scoate friganelele pe o hartie absorbanta, dupa care serveste-le cat sunt fierbinti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii