French toast cu ou

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 2 oua,
  • 2 felii de paine,
  • doua felioare de mozzarella sau putin cascaval dat prin razatoare,
  • unt moale,
  • sare si piper negru dupa gust.

Mod de preparare

Feliile de paine se taie in mijloc un patratel cam de vreo 4-5 cm. Felia de paine taiata in mijloc se unge cu unt si se pune in tigaie bine incalzita la foc slab, dupa un minut si sparge oul si se pune in patratelul taiat in mijlocul feliei de paine. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Dupa 3-5 minute se intoarece pe cealalta parte pentru a se praji. Direct dupa ce se intoarce se pune mozzarella sau cascavalul dat prin razatoare. Se lasa la foc mic si se acopera tigaia inca vreo 2-4 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise