Foietaj dulce cu fructe uscate

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Foietaj dulce cu fructe uscate

Ingrediente

  • foietaj
  • lapte condensat
  • fructe uscate naturale (eu am cumparat o punguta cu cocktail din alune de padure,nuci,migdale,seminte de dovleac,seminte de floarea soarelui,nuci de macadamia si stafide)
  • 1 plic de zahar vanilat
  • un galbenus de ou
  • alune de padure maruntite

Mod de preparare

Se intinde foietajul si se unge bine cu lapte condensat.Se aseaza in pozitie verticala(al meu are forma dreptunghiulara; daca este rotund se alungeste putin cu sucitorul)si se imparte in trei linii imaginare.:) Partile laterale se taie cu un cutit in fasii egale.Pe partea din mijloc se mai adauga 3,4 linguri cu lapte condensat si peste,fructele uscate.Se inchide foietajul,prin impletirea fasiilor,punand una peste alta.Se unge cu galbenusul de ou batut,se preseaza alunele maruntite,zaharul vanilat si se coace in cuptorul incins la 200ºC,timp de 15min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise