Visinele spalate si desamburite se pun la fiert cu un pic de apa si zahar. Se lasa sa fiarba un pic cat sa formeze un sos scazut.
Banana se curata, se taie in felii grosute.
Dam drumul la cuptor.
Aluatul de foietaj se taie in 6 patrate si se asaza in forme de mini tarte. Se umplu cu visine, cate doua feliute banana si se pune cate o lingurita lichior cocos.
Se coc la cuptorul incins, la foc tare, cam 15- 20 min. Se scot si se lasa la racit. Se orneaza cu sos de afine sau zahar pudra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii