Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.
Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor.
Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca .
Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.
Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan.
Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc.
Pofta buna!
Hai si pe http://laupasca.blogspot.com pentru mai multe retete!
Cu drag, Laura!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii