Nuca se sfarama cu ciocanul de snitele sau se taie.
Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie sa nu se arda, apoi se adauga pe rand nucile si untul taiat cubulete, amestecand dupa fiecare, pana se omogenizeaza.
La sfarsit se adauga treptat ouale batute cu zaharul si se amesteca pana se ingroasa compozitia, apoi se ia de pe foc si se adauga esenta. Foile se umplu cat este calda inca.
Se lasa pana a doua zi cu o greutate pe ea. Eu am pus este prajitura un fund de lemn si o oala de 10 litri plina cu apa (trebuie sa se preseze foarte bine). Peste foile de napolitana se pune strat subtire din compozitie.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii