Caramelizezi zaharul,apoi adaugi laptele si fierbi pana capata consistenta unui sirop.Adaugi biscuitii,sfaramati cu sucitorul sau macinati,si mai fierbi cca 1 min.Iei de pe foc cratita si lasi sa se raceasca cateva minute.Incorporezi margarina si untul si amesteci bine.Pui cacaua,stafidele,esenta de rom si amesteci pana devine o crema omogena.Daca vrei poti adauga nuci,alune sau alte fructe uscate.Umpli fiecare foaie cu crema,iar la final pui ceva greu peste prajitura,pentru a nu se desprinde foile unele de altele(un tocator de lemn,spre ex.)
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii