Se fierbe apa cu zaharul pana se topeste si se leaga ca siropul de dulceata. Se cerne cacaua si se adauga peste sirop si se fierbe 3 minute. Se da jos de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se incorporeaza. Se va adauga si laptele praf cernut inainte. Adaugam apoi si nucile prajite si maruntite amestecand mereu. Se pune o foaie de napolitana si se toarna aproximativ 1/2 din ciocolata. Se pune o alta foaie peste ciocolata si se pune si cealalta jumatate de ciocolata. La sfarsit punem a 3 foaie de napolitana si punem o greutate peste prajitura ca sa se aseze bine.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii