Pregatesti folie asa: amesteci ingredientele de mai sus si faci o coca pe care o intinzi in 4 foi si le coci pe dosul tavii.
Pregatesti crema asa: freci margarina cu zaharul pudra, cu galbenusurile, cu 2linguri de ness si cu 2 plicuri de zahar valinat. Iei foaia si intinzi crema in mod egal pana la ultima foaie. Lasi deoparte prajitura si a doua zi o tai. Este o prajitura frageda, gustoasa si usor de preparat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii