Oul,uleiul,untura,zaharul,laptele si bicarbonatul se fierb pe aburi ,pana ce incepe sa se ingroase.Dupa racire adaugam faina si o framantam bine.Se coc pe dosul tavii 4 foi.Crema:punem laptele la fiert,cand fierbe adaugam zaharul si zaharul vanilat , apoi facem un gris potrivit de tare. Dupa racire adaugam untul.Ungem doua straturi cu crema si una in mijloc cu dulceata.Deasupra se pune zahar praf.POFTA BUNA!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii