FOI CU CREMA DE NUCA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
FOI CU CREMA DE NUCA

Ingrediente

  • foi.2 oua
  • 15 ling.zahar
  • 12 ling.ulei
  • 12 ling.lapte
  • vanilie
  • bicarbonat stins
  • faina cat cuprinde.crema.o cana zahar
  • 2 cani lapte
  • 2 cani nuca macinata
  • 250 gr
  • margarina
  • 1 plic glazura de ciocolata.

Mod de preparare

Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc foi pe dosul tavii.

Pentru crema se pune zaharul la topit, se adauga laptele si cand fierbe se pune si nuca, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu margarina frecata spuma. Se umple foile cu crema si peste ultima foaie se face glazura de ciocolata. Se lasa la rece pana a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise