Pentru umplutura : 150 g speck, 100 g branza moale tip Philadelphia, seminte de mac si de susan, 30 ml ulei de masline
Se face aluatul si se lasa la dospit circa 1 ora......se intinde cu facaletul si se taie cu o forma rotunda circa 30 de focacia......se aseaza in tava unsa si data cu faina (sau cu hartie de copt) si se mai lasa sa creasca 30 de minute.....se unge cu ulei si se presara semintele de susan si de mac......se da la cuptorul cald circa 15 minute la 180°....cand sunt reci se ung cu branza si se aseaza deasupra felii de speck....
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii