Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se amesteca intre timp faina cu zaharul sarea se adauga apa, si uleiul de masline dorojdia dupa cele 10 minute si se omogenizeaza totul , se lasa la dospit aproximativ 30 minute.apoi se intinde pe o planseta ,si se lasa de grosiamea unui blat de pizza, se unge cu ulei inaine de a se baga la cuptor amoi rosmarinul tocat deasupra uniform si sarea mare.Cuptorul se incalzeste la 240 se lasa 12-15 minute la cuptor si apoi o puteti servi calduta .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii