Prosciutto sau baconul le faramitam in robotul de bucatarie,amestecam cu faina ,sarea,untul sau untura topite,apa cu drojdia(maia),zaharul;
Punem coca la crescut cam 50-60 minute;
Dupa ce a crescut intindem foile le asezam in tavi unse -eu am folosit 2 tavi rotunde 26cm-;ungem cu ou batut mai lasam la crescut cam 30 minute si introducem in cuptorul cald timp de 20 -25 depinde de cuptor la o tempereatura de 210°C;
poate fi un aperitiv foarte gustos sau o gustare deosebita pt noi toti!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii