Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia,5 linguri de ulei;
Coca obtinuta o punem la crescut intr-un loc caldut cam 1 ora;
Luam coca o mai framantam putin si intindem 2 foi;
Luam o tava de copt ungem cu 2 linguri de ulei,asezam prima foaie,intindem branza eu am folosit stracchino,asezam cea de-a doua foaie ,ungem cu 2 linguri de ulei,presaram putina sare,intepam cu furculita din loc in loc,si introducem in cuptorul cald 200°C timp de 25 minute;
Se lasa putin la racit si se serveste;
Foile trebuiesc sa fie destul de subtiri iar crema de branza sa acopere toata suprafata tavaii;
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii