Floricele ciocolatoase

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Floricele ciocolatoase

Ingrediente

  • 3 linguri unt
  • 1/2 cana porumb pentru floricele
  • 1 kouvertura (ciocolata menaj 125 gr)

Mod de preparare

Topim ciocolata pe bain mari. Lasam sa se raceasca.

Punem untul in cratita mare si lasam sa se topeasca la foc mediu. Adaugam porumb pentru floricele, punem capac pe cratita, marim focul si asteptam 2 minute. Miscam putin cratita sa nu se lipeasca si sa se faca toate boabele, dar cu capac. Luam de pe foc Luam capacul, adugam ciocalata topita si amestecam. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise