Pentru blat, se bat 6 albuşuri cu 150 gr. zahăr, se adaugă 6 gălbenuşuri şi 120 gr. budinca de căpşuni (praf)şi puţin praf de copt. Se coace.
Cand s-a răcit, blatul se insiropează cu 50 ml rom.
Se prepară crema astfel - 3 gălbenuşuri se fierb pe aburi cu 150 gr. zahăr. Cand s-a ingroşat se ia de pe aburi şi se răceşte.
Când s-a răcit se adaugă 200 gr. unt frecat spumos. Această cremă se pune peste blatul însiropat, iar deasupra se va pune 3 albuşuri bătute spumă pe aburi cu 150 gr. zahăr praf.
Peste spuma de albuş se va presăra bomboane colorate.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii