Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,se adauga in ploaie si se amesteca usor de jos in sus praful de budinca amestecat in prealabil cu praful de copt si cu faina.Se coace in tava unsa si tapetata (eu pun si hartie de copt) la foc potrivit.
Crema:se amesteca toate ingredientele,mai putin margarina ,se fierb pana se ingroasa.Rece sa amesteca cu margarina frecata inainte,se pune peste blat.
Glazura 1:pe aburi albusurile batute cu zaharul pana nu se mai simte zaharul,se pune peste crema.
Glazura 2:se amesteca toate si se intinde peste albusuri.Se poate orna si dupa preferinta fiecaruia,eu am pus ornamente colorate de prajituri
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii