Cu ciocaneluL batem bine muschiuleti pana devin subtirei.Tocam marunt usturoiul ,punem deasupra patrunjelul tocat,sare , piper , vinul si bagam la frigider cam 15 min.intre timp fierbem ouale ,le decojim si le tocam murunt,sunca ,baconul si ardeiul le taiem fasii.Scoatem muschiuleti din frigider, si punem deasupra sunca,baconul,ardeiul si oul,si rulam bine pentru a nu se deschide . Apoi batem oul si trecem prin el si prin pesmet flamenquinii si prajim in ulei uncins la focul mare dat pe mic.Scurgem pe un servet si acompaniem cu o salata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii