Se calesc cozile de ciuperci taiate felii cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului, se pune putina sare apoi smantana si mararul verde si se lasa pe foc mediu pana se ingroasa.
Se bat feliile de piept de curcan un pic cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pune chilli pe fiecare parte (puteti folosi boia iute de ardei) apoi se gatesc pe gratarul de aragaz cate 1 minut pe fiecare parte.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza feliile de piept de curcan si se aseaza sosul de smantana cu ciuperci deasupra apoi se mai lasa 10-15 minute la cupot (pana se schimba culoarea).
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii