Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min.
Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min.
Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai putin sosul de rosii)
Ardeii spalati se taie pe lungime si se curata de samburi.
Se unge o tava cu putin ulei si incepem sa umplem ardeii cu carnea macinata.
Adaugam o lingura de suc de rosii peste fiecare.
Pregatim fasiile amestecand ingredientele pana a obtine o pasta moale si elastica pe care o intindem cu sucitorul ( puteti folosi putin ulei pe suprafata de lucrat). Fasiile trebuie sa fie taiate de approx 30 mm . Este important ca si pasta sa fie intinsa subtire.
Infasuram extremitatile fiecarui ardei, lasand spatiu pentru ochi.
Branza se va taia in feliute subtiri si cu ajutorul unui dop de sticla decupam 12 bucati.
Eu am folosit tofu deoarece nu se topeste (sau schimba culoare semnificativ la cuptor. Se poate folosi cascaval sau mozzarella, doar dupa ce ardeii sunt scursi de la cuptor.
Taiem 12 bucati mici de masline astfel se pot orna ardeii.
Se dau la cuptorul in incins la 185 grade C, pentru 25 min.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii