Fish finger (file de peste pane)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fish finger (file de peste pane)

Ingrediente

  • - 1 kg file de peste
  • - piper
  • - sare
  • - chilli powder
  • - 2 lamai (zeama)
  • - faina
  • - 2 oua
  • - 1 lingurita mustar
  • - 4-5 catei de usturoi(zdrobit)
  • - coaja de la o lamiie
  • - pesmet

Mod de preparare

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa gust), se presara cu sare, piper si chilli.

Se amesteca cele 2 oua cu sare, piper, usturoiul zdrobit (cei 4-5 catei), mustarul, coaja de la o lamaie (rasa).

Bucatile de peste se dau prin faina, oul pregatit si pesmet. Se prajesc, se pun pe o hirtie absorbanta. Se serveste fierbinte. Eu fac langa o salata orientala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise