Se taie fileurile de peste in bucati mari,de preferat fara piele si oase...se lasa la fiert cu capac,la foc mic,in putin vin ,ulei de masline si cateva crengute de patrunjel si rucola.Separat se face un sos din ciuperci,dovlecei,ulei de masline si putin vin alb.
cand s-au fiert se aseaza pestele in farfurie ,se pun ciupercile si dovleceii in mijloc sau pe lateral si se toarna sorul obtinut peste pește.
cine doreste poate pune ,impreuna cu pestele la fiert, si 2-3 rosioare taiate in jumatate.
Se imbina perfect cu vin alb sau rose.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii