Fileuri de peste alb cu sos de mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de peşte
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri de supă cu muştar
  • 10 g de unt
  • 100 ml de ulei de măsline
  • 200 ml de smântână
  • busuioc, coriandru, pătrunjel, frunze de ceapă verde(la alegere)

Mod de preparare

1. Tăiaţi ceapa şi usturoiul fin.

2 Incălziţi uleiul si untul în tigaie, adăugaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi. Adăugaţi muştarul şi lăsaţi încă 2 minute amestecând.

3 Adăugaţi smântâna si puţină apă, depinde cât de gros e sosul.

4 Puneţi fileurile în sos. Lăsaţi fileurile să fiarbă încet 5 minute pe fiecare parte.

5 In momentul servirii, puneţi fileurile pe farfurie şi adăugaţi verdeaţa tăiată în sos. Miscaţi sosul , îmbrăcând fileurile. Decoraţi cu verdeaţă sau felii de lămâie.

Nu abuzaţi de verdeaţă că nu se mai simte sosul!

Acest fel merge cu orez sau cartofi natur.

Un Traminer alb însoţeşte delicat acest sos fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise