Ceapa se curata, spala si se taie julien. Se pune la calit in unt. Carnea de vita se transeaza, se bat si se trec prin faina. Se pun la prajit peste ceapa rumenita si se lasa la foc domol. Se intorc bucatile si se mai lasa sa se rumeneasca.
Se adauga putina supa si se continua cu inabusire pina ce acestea sunt gata, apoi se asezoneaza cu sare si piper. Ciupercile se spala, se taie in felii si se soteaza in ulei impreuna cu ardeiul curatat si taiat fisii. Se condimenteaza cu sare, piper, iar catelul se zdrobeste si se adauga peste ciuperci. Pentru fileul mignon avem nevoie de o ceapa pe care o taiem rondele fine, o desfacem cerculete, o trecem prin faina apoi o rumenim in tigaie cu ulei. O punem deasupra preparatului cind servim.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii