Fileul de stiuca se spala,se portioneaza si se sareaza dupa gust.
Astfel,bucatile obtionate prin portionare se trec prin lapte,faina amestecata cu putin malai si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc cu zeama de lamaie,mujdei de usturoi,cu sau fara mamaliguta.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii