1. Carnea se lasa la scurs si se inveleste cu proasaope de hartie.
2. Telina si morcovul se toaca marunt si se pun in blendar impreuna cu oul, smantana, uleiul de masline, condimentele.
Consistenta piureului se poate regla din cantitatea de sare pe care o puneti peste telina inainte sa o dati in blender.
3. La final adaugati in piure ceapa rosie tocata foarte marunt si caperele
4. Intr-o tigaie incingeti restul de ulei ramas, puneti fileul de somon si preparatil pana cand formeaza o crusta aurie. Condimentati dupa gust si puneti si lamaie.
La acest preparat recomand si servirea unui sos menuet si un vin alb demisec.
Pofta buna
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii