File de Salau Maitre D Hotel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
File de Salau Maitre D Hotel

Ingrediente

  • Pentru peste
  • Salau file 200gr
  • Somon fume 50 gr
  • Sare, piper, condiment de peste
  • Pentru Unt Maitre D Hotel
  • Unt 150 gr
  • Sare, piper alb,
  • sos worchester 20ml
  • Mustar 50 gr
  • Lamaie 1 buc
  • Patrunjel putin pt gust

Mod de preparare

Pregatiti fileul de Salau pe o farfurie. Apretatil cu un prosop de hartie pana devine uscat.

Condimentati cu sare , piper si condiment de peste.

Asezati fileul de somon afumat pe fileul de salau apoi rotitil facand o roata mare si stapungeti cu o frigaruie de bat.

Pregatiti cuptorul la 180gr C.

Pentru untul Maitre D Hotel pregatiti un bol unde asezati untul si toate incredientele de mai sus.

Mixatile cu un tel sau mixer de mana pana se omogenizeaza apoi puneti o lingura de acest unt condimentat peste roata de salau.

Introduceti in cuptor si lasat cam 30- 35 de minute. Acest peste il puteti servi cu acel sos Beurre Blanc.

Va doresc o pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise