Spalam fileul de salau si apoi il vom pune pe servetele absorbante sa se scurga de surplusul de apa.Pregatim o tigaie de teflon cu 50 gr de unt,in care vom praji fileul.Fileul se prajeste in unt cate 2 minute pe fiecare parte.Dupa ce l-am prajit il vom pune pe servetele absorbante ca sa se scurga bine surplusul de unt.Separat punem o craticioara cu apa la fiert pentru a fierbe pastele barilla,in care am adaugat si un cubulet de unt.Fileul de salau l-am asezonat cu condimente:sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon si un praf de rozmarin.Garnitura la acest fileu de salau, am avut penne de la barilla,peste care fiecare a pus si sos grecesc special pentru peste,un sos cu legume.Aceasta reteta am luat-o de pe '''Euforia tv''',dar am mai adaugat la ea si garnitura de penne.Pe deasupra am pus si patrunjel verde din ghiveciul meu personal.Am luat seminte de la Carrefour,mi-am plantat in ghivece si am verdeturi de toate felurile.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii