Spalam fileul de salau si apoi il vom pune pe servetele absorbante sa se scurga de surplusul de apa.Pregatim o tigaie de teflon cu 50 gr de unt,in care vom praji fileul.Fileul se prajeste in unt cate 2 minute pe fiecare parte.Dupa ce l-am prajit il vom pune pe servetele absorbante ca sa se scurga bine surplusul de unt.Separat punem o craticioara cu apa la fiert pentru a fierbe pastele barilla,in care am adaugat si un cubulet de unt.Fileul de salau l-am asezonat cu condimente:sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon si un praf de rozmarin.Garnitura la acest fileu de salau, am avut penne de la barilla,peste care fiecare a pus si sos grecesc special pentru peste,un sos cu legume.Aceasta reteta am luat-o de pe '''Euforia tv''',dar am mai adaugat la ea si garnitura de penne.Pe deasupra am pus si patrunjel verde din ghiveciul meu personal.Am luat seminte de la Carrefour,mi-am plantat in ghivece si am verdeturi de toate felurile.Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii