Intr-o tigaie mai mare se topeste untul cu uleiul de masline in care se caleste ceapa pana se inmoaie.Se adauga fileurile si se frig pe ambele parti pana s-au rumenit bine.Se adauga caperele,boabele de piper si vinul si se lasa sa fiarba in clocot circa 2 minute.Se da focul mai mic si se toarna amestecand,frisca nebatuta,se aduce la temperatura de fierbere si apoi se lasa la foc mic sa mai fiarba circa 10-15 minute,pana ce carnea s-a patruns bine.Se serveste cu crtofi noi si slata de cruditati.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii