Mai intai pregatim semintele(ele pot fi cumparate de la nutline,neprajite).Se amesteca impreuna si se zdrobesc la mixer,dar cu atentie sa nu le facem pudra.Se pun apoi intr-o farfurie si se amesteca impreuna cu pesmetul.Separat se bat oualele in alta farfurie,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de carne se trece mai intai prin ou,apoi prin seminte si pesmet,dupa care se pune carnea la prajit in ulei,intr-o tigaie.Se rumenesc frumos pe ambele parti.
Se sevesc alaturi de cartofi natur cu salata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii