Mai intai pregatim semintele(ele pot fi cumparate de la nutline,neprajite).Se amesteca impreuna si se zdrobesc la mixer,dar cu atentie sa nu le facem pudra.Se pun apoi intr-o farfurie si se amesteca impreuna cu pesmetul.Separat se bat oualele in alta farfurie,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de carne se trece mai intai prin ou,apoi prin seminte si pesmet,dupa care se pune carnea la prajit in ulei,intr-o tigaie.Se rumenesc frumos pe ambele parti.
Se sevesc alaturi de cartofi natur cu salata.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii