Carnea o prajim in 3 linguri de unt pe o parte si pe alta pana se rumeneste.In restul de unt prajim cartofii pana devin crocanti;condimentam cu sare si piper.Carnea o scoatem din tigaie ,o saram ,o piperam,si o pastram la cald.Peste untul ramas in tigaie de la prajirea carnii turnam supa,amidonul amestecat cu putina apa rece si jeleul de coacaze si fierbem cateva minute.Condimentam sosul cu sare si piper .
Servim fileurile de porc alaturi de cartofii prajiti si sosul de coacaze.Se orneaza cu arpagic.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii