Carnea o prajim in 3 linguri de unt pe o parte si pe alta pana se rumeneste.In restul de unt prajim cartofii pana devin crocanti;condimentam cu sare si piper.Carnea o scoatem din tigaie ,o saram ,o piperam,si o pastram la cald.Peste untul ramas in tigaie de la prajirea carnii turnam supa,amidonul amestecat cu putina apa rece si jeleul de coacaze si fierbem cateva minute.Condimentam sosul cu sare si piper .
Servim fileurile de porc alaturi de cartofii prajiti si sosul de coacaze.Se orneaza cu arpagic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii