Se pregateste o marinata in care va sta carnea aproximativ o ora, se toaca ceapa, se piseaza usturoiul, se sareaza, pipereaza, se toarna cescuta de vin, se pune cam 1-2 linguri de ulei si putin cimbru, cand marinata este gata se introduce carnea si se pune in frigider o ora intr-o punga inchisa ermetic.
Dupa ce a trecut timpul se scoate, se curata de respectivele ingrediente, deoarece carnea a tras toate aromele si se pune pe gratar, avand grija sa fie facuta pe ambele parti, acum este dupa gustul fiecaruia cat lasa carnea pe grill, mie imi place bine facuta.
Dupa ce carnea este facuta, ne apucam de prepararea ananasului, taiem rondelele de ananas in jumatati si le punem pe grill, pe acestea le vom lasa doar pe o singura parte sa fie facute, nu se fac foarte tare doar un pic sa fie rumenite si sa se simta gustus zemos al ananasului combinat cu partea crocanta care a stat pe grill.
Se trece la decorarea farfuriei cum observati in fotografia atasata, nimic deosebit, dar intr-o prezentare armonioasa, sper sa va placa si Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii