File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

Ingrediente

  • 1 punga file de peste (eu folosesc, in general, cad sau merluciu)
  • 3 cartofi
  • Marar
  • Cascaval
  • lamaie
  • Sare, piper, ulei de masline

Mod de preparare

Pestele se spala si se tine intr-un bait de sare, piper, ulei se masline si lamaie. Dupa 30 minute se scoate si se pune pe gratar

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi, se pun la fiert cu sare, piper si ulei de masline. Cand sunt aproape fierti se pune si mararul. Pentru servire se scot pe o farfurie fierbinti si se pune cascaval ras pe deasupra. Langa se pune si pestele.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise