Se curata ceapa, se spala si se taie fideluta.O punem intr-o tigaie de teflon la calit cu cu cele 2 linguri de ulei.Cat timp se caleste ceapa desfacem conservele de ciuperci si rosii.Rosiile le maruntim.Cand ceapa este calita adaugam ciupercile, sarea, piperul si le mai lasam pe foc 2,3 min.Rosiile maruntite impreuna cu sosul de rosii le rasturnam peste ciuperci in tigaie.Adaugam vinul sau apa si le lasam la foc 15 min,timp in care amestecam in ele.Cand le luam dupa foc punem oregano.
Pestele il spalam, il uscam il pudram cu sare si piper dupa gust.
Luam o tava de cuptor in care rasturnam sosul si il bagam 15 minute la cuptor.Dupa cele 15 min. scoatem tava si asezam deasupra sosului pestele si il mai bagam 15 min. la cuptor.Este foarte gustos!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii