Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt patrunjelul.
Pregatim aragazul si o tigaie pentru sos in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul si calim timp de 2-3 minute. Cand ceapa devine translucida, adaugam rosiile. Condimentam cu sare si piper si amestecam. Lasam sa fiarba incet timp de 5-7 minute, fara capac. Cand legumele sunt moi, inchidem aragazul.
Stergem bine fileurile de pestele cu un prosop absorbant. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat pe ambele parti. Pregatim sosul de mustar. Amestecam bine mustarul cu uleiul ramas (2 linguri) si patrunjelul tocat. Pregatim un vas termorezistent.
Punem sosul de legume in vasul termorezistent. Asezam deasupra fileurile de pestele condimentate. Ungem fiecare file de peste cu pasta de mustar si patrunjel.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il introducem in cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute.
Scoatem din cuptor si servim, de preferinta cu cartofi fierti.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/file-de-peste-la-cuptor-cu-mustar-patrunjel-si-rosii.html
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii