Stropim carnea de peste cu zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper, lasam 30 de minute la rece, apoi tavalim prin faina, oul batut spuma, cocos si pesmet. Se prajeste inuleiul incins, se scurge si se serveste cu o salata verde crocanta.
Recomandare: in loc de cocos puteti folosi seminte de susan sau arahide macinate. Carnea de peste poate fi inlocuita si cu piept de pui sau curcan.
Sfaturi: indiferent daca serviti cald, cu salata bulgareasca sau de cartofi, ori rece cu tsatsiki (salata greceasca de castraveti), nu ezitati sa faceti portie dubla, caci se devoreaza!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii