Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe lung si se scot semintele, apoi se taie felii groase de 1 cm, se sareaza si se pun deoparte.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste circa 3 minute in margarina (unt) incinsa. Se scurg castravetii, se adauga la ceapa calita, se sting cu zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba acoperit vreo 10 minute.
Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina si se prajeste in grasimea bine incinsa cate 4 minute pe fiecare parte. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara peste el coaja de lamaie rasa.
Peste legumele dunstuite se toarna smantana, se adauga mararul tocat si se lasa sa mai dea un clocot. Se leaga sosul cu zeamil sau putina faina si se serveste cu pestele prajit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii