1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper
2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul il tocam marunt
3. Asezam intr-un vas un strat cu rosii rondele, lamaie, ceapa, punem si usturoiul, apoi adaugam fileul deasupra, dupa care mai punem cateva rondele de rosii si lamaie si stropim cu o lingura ulei de masline si presaram putin patrunjel
Se da la cuptor cca 45\' la foc potrivit
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii