Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca.
Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati.
Luam prima bucata de hartie.
Punem o lingura de ulei, asezam o bucata de peste si o ungem bine cu uleiul de pe hartie.
Presaram sare, piper si busuioc.
Asezam cate doua felii de lamaie, 4 jumatati de rosii cherry si doua jumatati de usturoi.
Impachetam usor pestele. La fel procedam si cu cealalta bucata.
Le asezam intr-o tava, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35 de minute.
Cand este gata, scoatem pestele din cuptor, desfacem hartia, indepartam bucatile de lamaie si stropim cu zeama prospata de lamaie.
Sa aveti pofta!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii