Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca.
Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati.
Luam prima bucata de hartie.
Punem o lingura de ulei, asezam o bucata de peste si o ungem bine cu uleiul de pe hartie.
Presaram sare, piper si busuioc.
Asezam cate doua felii de lamaie, 4 jumatati de rosii cherry si doua jumatati de usturoi.
Impachetam usor pestele. La fel procedam si cu cealalta bucata.
Le asezam intr-o tava, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35 de minute.
Cand este gata, scoatem pestele din cuptor, desfacem hartia, indepartam bucatile de lamaie si stropim cu zeama prospata de lamaie.
Sa aveti pofta!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii