File de Pangasius in crusta de faina de malai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
File de Pangasius in crusta de faina de malai

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • -File de pangasius 1 kg
  • -ulei 150 ml
  • -Sare 2 gr sau condiment de peste 4 gr
  • Pentru Sos butter Lemon
  • - Unt 100 gr
  • - 200 ml suc de lamaie
  • - 150 ml frisca lichida
  • - sare

Mod de preparare

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate.

Saratile si condimentatile cu putin sare si condiment de peste.

Pregatit faina de malai intro farfurie si puneti fileurile de pangasius in faina de malai pe ambele parti.

Crestatile pe la mijloc si asa veti avea doua feli , rotitile facand dou roti si strapungetile cu bete de frigarui din lemn.

Prajitile in ulei incins si apoi scoatetile pe prosop de hartie.

Pentru sosul de Buter Lemon pregatiti si puneti o tigaie pe aragaz. Puneti untul in tigaie apoi adaugati sucul de lamaie si frisca lichida pane se omogenizeaza, asonati cu sare si servitil fierbinte langa fileul de Pangasius.

Va doresc o pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise