Se spala pestele si se taie bucatile in doua. Sucul de la o lamaie se amesteca cu tarhon si putina sare dupa gust. separat intr-o farfurie se pune faina de grau si malaiul.Inainte de prajire pestele se tine 10 min in sucul de lamaie cu tarhon. Apoi se trece prin fainuri si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se rumenesc la foc mediu pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu mamaliga si mujdei de usturoi amestecat cu surplusul de lamaie. Amestecat astfel se mascheaza gustul usturoiului, dar in acelasi timp se pastreaza aroma.
Se mai poate consuma si cu cartofi prajit
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii