Pestele se dezgheata,se spala si se sareaza.
Sucul de lamaie se amesteca intr-un castron cu uleiul si cu usturoiul maruntit sau feliat.
Fileurile se taie in marimi potrivite si se introduc in sucul de lamaie.
Se lasa la marinat cca.30 de minute.
Se incinge tigaia-gratar si se aseaza fileurile.
Se lasa cam 2 minute pe fiecare parte,apoi se intorc cu grija sa nu se rupa.
Se servesc ca atare sau cu sos de usturoi,cartofi natur,orez.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii