După ce decongelăm peștele, îl condimentăm cu sare și piper, apoi îl punem la marinat împreună cu sosul Worchester, coaja și zeama de lămâie și usturoiul pisat, pentru aprox. 20-30 de minute.
Între timp, punem și orezul la fiert, legumele le tăiem cubulețe și le călim în puțin ulei încins, iar după ce s-a fiert orezul, îl adăugăm peste amestecul de legume, condimentăm și tragem de-o parte.
Peștele l-am prăjit într-o tigaie grill, unsă cu puțin ulei. Sosul ce rămâne, nu îl aruncăm, ci îl punem peste bucățile de pește în timp ce se prăjesc.
Poftă bună!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii