File de crap la cuptor cu saramura

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
File de crap la cuptor cu saramura

Ingrediente

  • 1 crap mare,
  • 5 rosii,
  • 3 ardei grasi,
  • usturoi,
  • ardei iute,
  • busuioc si patrunjel proaspat.

Mod de preparare

Dupa ce a fost curata si spalat bine crapul se fileteaza ,apoi se portioneaza se condimenteaza si se da la cuotorul inchins la 180 grade cca 30 - 40 min. Rosiile si ardeii se coc si ele, apoi se curata de pielita si se zdrobesc impreuna cu usturoiul si ardeiul iute la care se adauga putin ulei de masline plus patrunjelul si busuiocul verde. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise