File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 cescuta ulei de masline
  • 2 fileuri de cod
  • 1 ceapa taiata fidelute
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 2 cartofi taiati cubulete
  • cateva buchetele de brocoli
  • sare si piper dupa gust
  • Sos:
  • 10-15 ciupercute
  • 200g smantana
  • marar,sare,piper

Mod de preparare

Se pune cescuta de ulei intr-o tava,se aseaza fileurile de peste,ceapa,morcov,cartofi,brocoli,sare piper si o cescuta de apa.Se da la cuptor.

In acest timp punem la fiert ciupercutele,cam 1o-15 min, le calim in putin ulei,punem smantana,sare piper si marar.

Cam in acest timp e gata si pestele din cuptor.

Se scoate cate o portie de peste cu legume pe farfurie,se toarna sosul de smantana cu legume si se orneaza cu o feliuta de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise