Mod de preparare:
Nectarinele se curata de coaja, pulpa se desprinde de pe sambure si se taie cubulete. Feliile de grapefruit se curata de pielita interioara, astfel incat sa ramana pulpa. sucul care se scurge se pastreaza intr-un vas. Pulpa de grapefruit se taie bucatele. Ceapa se curata si se toaca marunt, se amesteca cu grapefruit -ul si cu bucatelele de nectarine.
Pestele se spala, se usuca, se sareaza , se pipereaza din plin si se frige cateva minute intr-o tigaie teflonata in putin ulei de masline.
Busuiocul si rozmarinul se amesteca cu sucul de grepfruit, se mai stoarce sucul de la inca o nectarina, se adauga putina sare,chili si o lingurita de miere , se amesteca bine si rezulta un sos delicios.
Codul se aseaza pe un platou de servit, se adauga peste el amestecul de fructe si se stropeste cu sos.
Pofta buna !:)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii