Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile se pot taia in patru).Mugurii de soia si bambusul se scurg de zeama si se pastreaza.Ceapa se pune in uleiul incins si se caleste pana incepe sa prinda culoare.Se adauga puiul taiat bucatele,condimentat cu sare,piper si ghimbir si se rumeneste.(sa prinda o culoare aurie)Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.Peste ceapa si puiul rumenit,se adauga restul de legume.Se caleste totul la foc iute,amestecand continuu.Cand s-au patruns legumele,se poate adauga fideaua si se amesteca bine.Inainte de a se lua de pe foc se adauga sosul de soia dupa gust.Se amesteca totul bine 2,3min si e gata de servit.E o reteta super buna si sanatoasa.Sper sa va placa.POFTA BUNA!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii