Puiul se amesteca cu amidonul, soia si 1/2 din ghimbir si se lasa sa se marineze. Se pune la fiert apa pentru fidea. Fideau se lasa cateva minute in apa clocotita, cu focul stins, pana este gata. Se pune la scurs.Se taie ceapa fidea, usturoiul se piseaza sau se taie marunt. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incinga, apoi se pune ceapa, usturoiul, si restul de ghimbir. Dupa 3 minute se pun legumele congelate si se mai amesteca inca 5 minute, eventual si cu o ligura de sos de soia dulce. Se pun intr-un vas si se tin calde.Se prajeste puiul. Cand este gata se arunca uleiul ramas, se pune fideaua, legumele, sosul de soia dulce si se lasa pana se incalzesc toate.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii