Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Baconul se taie in feliute cat mai subtiri.
Intindem feliile de bacon in care rulam cate un ficatel , apoi prindem cu o scobitoare sa nu se desfaca ruloul.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu putina untura sau unt si asezam rulourile cu ficatei.Asezonam bine rulourile apoi un mar il taiem felii pe care le punem intre rulourile cu ficatei.
Deasupra punem putin ulei si cu vinul stropim ficateii.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit sa se rumeneasca ficateii si baconul.
Din maioneza, mustar, usturoi ,piper si smantana preparam un sos cu care vom servi ficateii.
Dupa ce sunt rumeniti bine ficateii ii servim cu cartofi natur si sosul dinainte pregatit.
Ficateii se pot servi reci fara garnitura, ca aperitiv.
Pofta mare !
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii